VQ-konferens på Grand Hotel – InfoTorg Juridik

Årets VQ-konferens på Grand Hotel i Stockholm samlade en lång rad jurister, såväl besökare som talare, och temat för konferensen var ”reinvention and disruptive innovation”.

På tisdagen arrangerade VQ sin sjunde årliga konferens på Grand Hotel i Stockholm – VQ Knowledge and Strategy Forum – och cirka 180 personer hade kommit för att få en inspirerande dag med intressanta diskussioner från olika perspektiv och många möjligheter att nätverka.

Tretton svenska och internationella talare, såväl chefsjurister som akademiker, talade om hur den teknologiska utvecklingen påverkar den juridiska marknaden och vilket behov det finns av innovation och affärsutveckling. Det diskuterades även hur företag lyckats med detta. Fokus på konferensen var på interna innovationer kontra hur advokatbyråerna tillhandahåller sina tjänster samt behovet av att både bolag och advokatbyråer anpassar sig till den digitala framtiden.

Läs hela artikeln från IntoTorg Juridik här »

Share