De är årets juridiska innovatörer – legaltech.se

VQ mottog igår utmärkelsen Swedish Legal Innovation Awards, med motiveringen “Ann Björk och Helena Hallgarn har med sitt VQ inte bara visat att det går att driva legal tech-företag på den svenska marknaden, de har också i ett decennium arrangerat VQ Forum, en viktig plattform för utbyte av tanker och idéer. När tiden nu blivit mogen för rådgivare att använda sig av AI tar VQ ett stort kliv framåt och utvecklar tillsammans med IBM och två advokatbyråer ett svenskt alternativ till internationella leverantörerna.”

Swedish Legal Innovation Awards utses av Legaltech.se i samarbete med LegalWorks. Syftet är att uppmärksamma företag, myndigheter och enskilda jurister som bidrar till att modernisera juridiken och juristbranschen. Juryn består avFredrik Svärd, founder and editor, Legaltech.se, Ulf Lindén och Leif Frykman, founders LegalWorks, Richard Tromans, editor, ArtificialLawyer och Peter Wright, founder and managing director, DigitallawUK.

Vinnarna av priset årets juridiska innovatör utsågs i samband med LegalWorks Legal Tech Day. Läs om priset, vinnarna och finalisterna här: “De är årets juridiska innovatörer”

Share