Hon är SIJU:s nya ordförande – legaltech.se

Legaltech.se skriver idag om att Helena Hallgarn, medgrundare av Virtual Intelligence VQ, har utsetts till ny ordförande för Svenska föreningen för IT och juridik, SIJU.

Helena Hallgarn berättar att hon kommer att fokusera på det strategiska arbetet, och på att bidra med inspiration och nya idéer:

– Det kommer många nya initiativ såsom AddAI , LegalTech-dagar och hackathons och intresset för att skapa nya IT-lösningar inom juristbranschen är mycket stort. Vinnova satsar t.o.m. på Legal Tech som ett fokusområde under året. Föreningen kan då utvecklas till att vara en neutral plattform som samlar alla dessa initiativ, utgöra en katalysator för samverkan och nya initiativ samt bidra till samhällsdebatten genom att samtidigt lyfta de juridiska frågeställningar som är kopplade till denna utveckling.

Läs hela artikeln här: Hon är SIJU:s nya ordförande

Share