VQ stödjer Familjens Jurist i digitaliseringsarbetet

Nyligen redovisade Realtid.se en undersökning som visade på att Familjens Jurist hamnar i topp bland populäraste arbetsplatsen för unga jurister före många av de traditionella storbyråerna (“Affärsjuridik tappar i attraktivitet”) vilket vi som samarbetspartner i deras olika digitaliseringsprojekt tycker är väldigt glädjande.

Familjens Jurist som inte bedriver sin verksamhet som en advokatbyrå har haft möjlighet att ta in andra kompetenser för att vidga sitt erbjudande, genom att använda en kombination av traditionella tjänster och onlinetjänster. Detta verkar redan få effekt på så sätt att de har ökat sin attraktionskraft bland nyexaminerade jurister, vilket vi är extra glada för då vi varit en viktig partner där genom att dels bistå dem med digitaliseringen av interna ärenden och dels levererat deras onlinetjänst.

I onlinetjänsten Familjens Jurist Online som levereras i samarbete med VQ finns stöd för att skapa egna familjerättsliga dokument såsom testamenten, äktenskapsförord, samboavtal, bodelningsavtal, framtidsfullmakt m.m.

Share