Innovativt i Stockholm i oktober – SCC News

Den 4 oktober 2011 gästas Stockholm av professor Richard Susskind, som kommer till Stockholm för att tala om juristens förändrade roll på den årliga konferensen VQ Knowledge and Strategy Forum.

Professor Susskind är en flitigt anlitad talare, debattör och författare i frågor som rör utvecklingen av juridiska tjänster. På seminariet kommer även Advokatsamfundets generalsekreterare Anne Ramberg att medverka, tillsammans med flera andra svenska och internationella experter.

Konferensen kommer att ledas av advokat Christer Danielsson, Danielsson & Englund advokatbyrå, specialiserade på kommersiella tvister.

SCC medverkar som media partner i VQ Knowledge and Strategy Forum 2011. SCC deltog även som ordförande på konferensen 2010, genom generalsekreterare Annette Magnusson.

– När villkoren för juridiska tjänster genomgår stora förändringar, drivet av ekonomisk såväl som teknisk utveckling, måste vi som skiljedomsinstitution delta. Det är nödvändigt om vi skall kunna bibehålla skiljeförfarandets roll som ett relevant verktyg för svenskt och internationellt näringsliv, säger Annette Magnusson i en kommentar.

Share