Advokatbranschen samlas på Grand – Realtid.se

Realtid rapporterade live från dagens konferens VQ Knowledge & Strategy Forum. Den årliga konferensen går av stapeln på Grand Hotel i Stockholm. Fokus i år var affärsutveckling och nya möjligheter inom juridiska tjänster i en bransch under stor förändring i och med dagens digitalisering och automatisering.

En av förmiddagens höjdpunkter var en föreläsning av den franska advokaten Miral Hamani-Samaan, managing counsel för M&A på Hewlett-Packard International Sarl.

Under eftermiddagen väntade paneldiskussioner om utmaningar och möjligheter för branschen samt affärsjuridik som en exportvara, medverkande i dessa diskussioner var bland annat Richard Åkerman, Hannes Snellman, Kate Davies, Allen & Overy, Archana Makol, BT Law, Kristin Campbell-Wilson, SCC, Jim Runsten, Synch, Johan Ramberg, Electrolux och Kristoffer Löf, Mannheimer Swartling.

Läs hela den samlade liverapporten från Realtid här: Advokatbranschen samlas på Grand

Share