Välbesökt VQ-konferens – InfoTorg Juridik

Årets VQ-konferens på Grand Hotel i Stockholm samlade en lång rad jurister, såväl besökare som talare, och temat för konferensen var affärsutveckling och innovation för jurister.

På onsdagen arrangerade VQ sin sjätte årliga konferens på Grand Hotel i Stockholm – VQ Knowledge and Strategy Forum – och nästan 200 personer hade kommit för att ta del av diskussionerna om de viktigaste förändringarna som juristbranschen står inför och hur man bäst kan förbereda sig på de nya utmaningarna.

En lång rad svenska och internationella – såväl praktiskt verksamma jurister och ekonomer, som akademiker – talade om hur den digitala utvecklingen kan komma att påverka såväl juristens arbetssätt som den juridiska marknaden.

InfoTorg Juridik rapporterade på plats hela dagen från årets VQ Forum. Läs hela artikeln här: Välbesökt VQ-konferens

Share