Internationella gäster satte färg på VQ Forum i Stockholm – Norstedts Juridik

Intresset för innovation, i synnerhet digital sådan, inom juristbranschen växer sig allt starkare. För den som vill ligga i framkant och följa den senaste utvecklingen fanns det i förra veckan ingen bättre plats att vara på än VQ Forum på Grand Hotel i Stockholm.

I tio år har de två entreprenörerna Ann Björk och Helena Hallgarn arrangerat det årliga VQ Forum, vilket fungerat som en mötesplats för jurister och företag som är engagerade i innovation, framförallt digital sådan. De startade sitt företag VQ med målet att digitalisera juristbranschen. För tio år sedan var de något av pionjärer, idag arbetar många företag hårt med satsningar på digital utveckling. Under de tio år som gått har de sett många av de ledande aktörerna i juristbranschen skifta fokus till att bli allt mer öppna för innovation och teknikutveckling.

Under dagen kunde VQ Forum-deltagarna ta del av ett fullmatat schema med femtontalet talare och två paneldebatter samt presentation av Norstedts Juridiks branschrapport, Framtidens jurist. Se en film från eventet här:

2019 års forum avrundades med en stående applåd för Ann och Helena som efter tio nu lämnar över stafettpinnen till Norstedts Juridik.

Läs hela artikeln här: Internationella gäster satte färg på VQ Forum i Stockholm

Share