Årets branschdag den 17 oktober 2018 – Advokaten

Välkommen till årets branschdag med fokus på strategiska frågor och utmaningar för jurister den 17 oktober 2018 på Grand Hôtel i Stockholm!

Årets tema är ”Ushering in the Future of Practice of Law with a Client Centric Approach”. Hur utvecklar vi framtidens juristtjänster nu när digitalisering, nya IT-verktyg, artificiell intelligens och ”legal tech” generellt är så högaktuellt i branschen? Det gäller då att inte glömma att det handlar om att utveckla nya erbjudanden och nya tjänster med klienten i fokus. Vi kommer att under dagen att belysa dessa frågor från olika perspektiv då vi tror att de som förbättrar kunderbjudandet är de kommande vinnarna på framtidens juristmarknad.

Se helsidan i Advokaten nr 6/20 om VQ Forum idag:

Se mer information om talare och program på www.vqforum.se. Anmälan görs via email till info@vqab.se. Varmt välkommen!

Share