Final för VQ Forum på Grand Hotel – InfoTorg Juridik

På torsdagen ägde den tionde VQ-konferensen i ordningen rum på Grand Hotel i Stockholm. Dagens program handlade bland annat om att innovation inte bara är ny teknologi, utan även handlar om nya sätt att bygga organisationer.

I en fullsatt sal i Grand Hotels konferensavdelning fick åhörarna lyssna till en mängd intressanta talare, såväl svenska som inbjudna forskare och jurister från bland annat Kanada, Storbritannien och Danmark.

Dagen inleddes med att Ann Björk från VQ berättade att detta är VQ:s sista konferens.

– När VQ startade för tio år sedan var syftet att skapa en ny plattform för att knyta ihop jurister som på olika sätt är involverade i frågor rörande innovation och utveckling av juristbranschen. Vårt uppdrag var att förändra branschen och efter tio år är det nu dags att förändra oss själva, sa Ann Björk.

Läs hela artikeln från InfoTorg Juridik och se bilder från dagen här: Final för VQ Forum på Grand Hotel

Share